VÄLKOMMEN TILL OSS PÅ BELGISKA CHOKLADIMPORTEN.

Som namnet anger är vi specialiserade på just belgisk choklad, i huvudsak från producenterna Bouchard och Daskalides.

Vi erbjuder praliner, tryfflar och små portionsbitar till kaffet eller konferensen och dylikt. Vi har även choklad som kan fås med Er egen label, nu även som Rättvisemärkt.

Vi har även ett sortiment anpassad för chokladbutiker m.m., choklad i form av give-aways, ja listan kan göras oändlig...kort sagt ett i det närmaste fullständigt sortiment.

Jag minns hur en av våra första kunder uttryckte det – ”Tänk att något så litet kan göra så mycket”...

Olle Åström
VD BELGISKA CHOKLADIMPORTEN

Vi startade denna verksamhet för snart 14 år sedan.

Idag är BELGISKA CHOKLADIMPORTEN en ansedd leverantör till företag inom restaurang-, hotell- , café och cateringbranschen. Vi erbjuder praliner och chokladbitar i miniförpackning till caféer och konferenser.

Choklad i eleganta VIP-förpackningar till hotell och företag. Utsökt choklad som budbärare via vår service att erbjuda våra kunder choklad med sin egen logo m.m. Ett speciellt utvalt sortiment för grossister. Kort sagt, ett brett sortiment.

Choklad ska vara en njutning för ögat såväl som för gommen, tycker vi. Attraktiva förpackningar och hög kvalitet präglar därför vårt sortiment. Sedan vår start 1997 har vi stadigt vunnit marknadsandelar. Hemligheten bakom denna framgång är vårt produktsortiment och vårt vinnande marknadskoncept.

Verksamheten var från början enbart inriktad på restauranger och hotell och då enbart med choklad i form av private-label, men har idag utvecklats till att utgöra fokusering mot HORECA.

Vi har även ett sortiment anpassat för detaljhandel, butiker m.m.


Ta kontakt med oss så berättar vi mer.